Château de Sommières... - Secret World

11 Chemin du Château Fort, 30250 Sommières, Francia
36 views

Monica Pataky

Description

Château de Sommières iki mbokmenawa dibangun ing 10th utawa abad kaping-11 dening Bermond kulawarga bangsawan. Bèntèng kapérang saka rong menara: Bermonde lan Montlaur, partner bali menyang abad kaping-13. Mung Bermonde menara utuh, Montlaur menara iki sebagian numpes sak pengepungan kutha ing 1573 lan mengko kabongkar.