Château du Colombier... - Secret World

Mondalazac, 12330 Salles-la-Source, Francia
21 views

Natasha King

Description

Menara kothak paling tuwa bagéan saka Kastil du Colombier nanging pas tanggal construction ora dingerteni. Iku nggedhekake sak 13 lan 14 abad. Ing 2001-2002, bukaan saka Hall of Frescos rampung demo saka chateau lan diijini pengunjung kanggo nemu refinement saka sawijining Renaissance hiasan (abad XVI)