Château de Saint-Alban... - Secret World

15 Rue de L Hôpital, 48120 Saint-Alban-sur-Limagnole, Francia
33 views

Claudia Hunter

Description

Ing sebutno pisanan saka Château de Saint-Alban tanggal bali menyang 1188. Iku ngepung kaping pirang-pirang sak Atus Taun' Perang. Telung menara ana padha ditambahake ing abad ka-15. Wiwit 1824 bèntèng wis digunakake minangka kejiwaan tengah.