Bombay Pijar Pengadilan iku salah siji sak... - Secret World

Dr Kane Rd, Mantralaya, Fort, Mumbai, Maharashtra 400032, India
47 views

Romina Carloni

Description

Bombay Pijar Pengadilan iku salah siji saka paling tuwa saka India. Iku salah siji saka telung Dhuwur Pengadilan ing India diadegaké ing Kepresidenan kutha-Kutha dening Huruf paten diwenehake dening Bojone Ratu Victoria, prewangan tanggal 26 juni, taun 1862. Iku dipunresmikaken ing agustus 14, taun 1862 ing High Pengadilan Tumindak, 1861.