Powai Lake Ngendi kanggo lali lam saka sab... - Secret World

Mumbai, Maharashtra 400076, India
34 views

Sveva Yale

Description

Powai Lake, dibangun dening Inggris ing taun 1799, iku liwat 214-taun-lawas ponggawa lake ing Powai (Mumbai). Dumunung ing elevasi 58.5 m ndhuwur tingkat segara, lake iki wis wilayah lumahing saka 2.1 km sq lan werna-werna jeru sing sawetara antarane 3 m lan 12 m. Banyu saka lake iki sepisan digunakake kanggo ngombé waé ing kutha Mumbai. Ing tengah dumunung lake iki diubengi dening akeh omah komplek lan hotels. Premier pendidikan pusat kaya IIT Bombay lan NITIE sing dumunung cedhak lake. Lake serves minangka ngarep kanggo sawetara saka sudhut amfibi lan tetanduran toya. Ayu jambon lan kain balsam bushes wangun karpet watara lake sing nengsemake honeybees, bumblebees, beetles lan mawerna-werna kupu. Antarane kéwan lan manuk kesawang ing lake, sing paling umum sing baya. Powai Lake lan bukit lingkungan iku nggawe iku cocok panggonan kanggo santai lan njupuk break saka sibuk chores saka urip. Kanggo njaluk gambar luweh jelas saka lake lan sakcedhake, prau kulo diatur kang cukup tranquil pengalaman. Ana uga 'Powai Lake Taman' ngendi sampeyan bisa lungguhan lan seneng serenity saka sakcedhake. Liyane utama atraksi iki lake iku dumunung cedhak mewah Hiranandani kebon.