apa-sampeyan-arep-kanggo-nemokake-millenar-secret-world

apa-sampeyan-arep-kanggo-nemokake-millenar-secret-world

Apa sampeyan arep kanggo nemokake millenar... - Secret World

Via della Rocca, 8, 40066 Pieve di Cento BO, Italia

Diana Monroe
by Diana Monroe
4

Overview

Apa sampeyan arep kanggo nemokake millenary acara saka kutha Pieve di Cento? Iku dijaga dening abad tengah beteng Pieve di Cento, isih uga wadi dina iki, ngendi sampeyan bisa langsung ngenali tetep, gedhe master Menara karo sawijining loro asli accesses, slits ing sikil kanggo njupuk, slits ing tembok saka kang Pamanah narik, pindho lawang ngendi drawbridges padha ing operasi. Iku contone khas saka militèr engineering saka wektu karo eksklusif tetep bersenjata garnisun. Benteng iku dumunung ing antarane kedaton saka Emilia Romagna. Nang ing kaloro sektor Tetep cetha katon tilak saka imposing geni coeval kanggo construction lan kabèh sistem jedhing ing niche. Internal kamar house Museum saka crita saka Pieve di Cento kang, liwat pameran lan video pitakonan, dhateng ing acara sajarah kutha Pieve di Cento. Sawisé puluh saka ketegangan lan pemberontakan ing Centopievese marang Episcopal daya, ing 1381 Pieve di Cento tumiba ing pemerintah kotamadya Bologna. Saka pengajuan iki nerangake persetujuan antarane Pieve lan Bolognese resimen sing nyedhiyani kanggo sawetara bab ing sih saka Pieve di Cento: amnesties, relief tax kanggo kutha, konfirmasi saka administratif misahake saka toko Cento lan pamukiman request kanggo mbangun benteng-benteng, dibangun kanggo desain Antonio Vincenzo, uga ing Pieve. Karo iki panentu, niat iku temen maujud kanggo nglengkapi bubar angsal wilayah karo ora nyukupi nimbali piranti.