Pieve di Cento, sethitik Bologna... - Secret World

40066 Pieve di Cento BO, Italia
6 views

Anushka Mehta

Description

Pieve di Cento iku salah siji saka italia desa sing tansah sawijining nglarasake utuh kanggo abad, bubar gabungan jaringan saka flag orange desa TCI. Amarga saka sawijining lokasi setengah-cara antarane seni kutha-kutha Bologna, Ferrara lan Modena (iku ora luwih saka 35 Km saka telung huruf), Pieve di Cento dina iki desa urip lan kebak sosial lan acara budaya sing kontribusi kanggo nggawe apik banget gaya urip. Iku uga asring diarani minangka "little Bologna", thanks kanggo sawijining arcades sing mbukak bebarengan kabeh lurung-lurung ing tengah sajarah, kaya ing kutha Bologna.