Pulo Nikouria... - Secret World

Nikouria 840 08, Grecia
4 views

Lara Carlson

Description

Pulo Nikouria ngarep kanggo telung banget murni pesisir: siji banget dawa lan loro gedhe-gedhe cilik. Padha duwe golden wedhi, kasebar rocks lan resik, padhang lan bening segara, nanging rada kadhemen. Waters iki sing gedhe kanggo snorkeling, nyilem lan fishing! Kanggo nggayuh iki ayu panggonan ana mung salah siji cara: mung njupuk prau dolan sing diwiwiti saka pantai saka Agios Pavlos saben jam lan ing bab 10 menit sampeyan wis ing sikil iki memikat tanah. Kita suggest sampeyan nggawa kabeh sing perlu amarga iki pulo cilik devoid sembarang layanan!