Katedral St. John Gaib... - Secret World

1047 Amsterdam Ave, New York, NY 10025, Stati Uniti
31 views

Paola Cortese

Description

Katedral St. John Gaib iki dibangun ing taun 1892 ing 1047 Amsterdam Avenue ing Morningside Heights ing Gothic Revival lan Romanesque Kawentar gaya. Katedral iki tau rampung amarga iku wedjangane kanggo bakal dibangun nggunakake bener Gotik gaya cara lan bakal wis dijupuk pirang-pirang atus taun kanggo ngrampungake. Ing taun 2001, geni nyuwil metu lan numpes cathedral kang hadiah toko kang nyebabake sanget saka jumlah ngerokok karusakan kanggo saperangan wilayah. Pemugaran iki rampung ing taun 2008 lan katedral iki kanthi kabuka sepisan maneh.Ing Newberry Hadiah juara, Madeleine L 'Engle', sing wrote A Wrinkle ing Wektu, sukarelawan ing St. John Gaib lan disarèkaké ing Cathedral ing taun 2007. Katedral uga ngarep kanggo paling gedhé wungu jendhela ing Amerika Serikat lan fitur akeh modern gambar kaya televisi kajawi gereja tradisional perumpamaan ing kaca patri windows. Katedral St. John Gaib iku uga ngarep kanggo triptych dening Keith Haring, trio peacocks lan rolas tapestries (bubar dibalèkaké) sing padha dirancang dening master baroque Giovanni Francesco Romanelli, lan dirajut kanggo Francesco Barberini, sing ana ponakan saka Paus Kutha VII.