Chene Chapelle agama Oak... - Secret World

D34, 76190 Allouville-Bellefosse, Francia
4 views

Renee Morse

Description

Chene Chapelle, kang tegese oak, dumunung ing Allouville-Bellefosse ing sisih lor saka Prancis. Iku kaya soko sing rawuh saka Disney film, ing kasunyatan Chene Chapelle njupuk sawijining panggonan ing kuna oak gedhe, kang wis nang loro cilik chapels, lan wis ngrambah dening tangga spiral sing ngubengi gedhe. Iki oak tuwa dikenal wit ing Prancis lan isih stands sawise luwih saka 800 taun. Senajan wit-witan padha digunakake minangka panggonan ibadah ing akeh panggonan, chapels saka wit iki padha lair ing cara mboten umum. Miturut legénda, wit wis umur kratoning Prancis, lan William Conqueror ndedonga ing sawijining cabang sadurunge ninggalake kanggo Inggris. Ing abad kaping pitulas, lightning disabetake wit, kobong interior lan amarga iki wit tetep kothong nanging bok manawa urip. Iki dianggep tandha saka gusti Allah, lan imam search wis wit nihan diowahi menyang kapel. Tansah imam wiwit mbangun kuil kanggo Virgin Mary langsung ing growong saka wit. Sawise nalika liyane apik kapel iki dibangun. Sak Revolusi perancis, lan duka tiyang kathah teka kanggo ngobong wit, minangka iku simbol saka lawas Prancis. Ing tumultuous periode sajarah gréja iki dianggep undesirable.