Ing Thorncrown Chapel link antarane alam l... - Secret World

12968 US-62, Eureka Springs, AR 72632, Stati Uniti
20 views

Daniela Miller

Description

Ana chapel ing ijo ing Eureka Springs, Arkansas. Iki kaca chapel wis ora opulent wangun arsitektur nanging sawijining minimalis katon dipun promosiaken "gamblang" - karakteristik saka Allah kita. Thorncrown Kapel iki dibangun ing taun 1980, adoh saka hustle lan bustle pagesangan kutha. Desainer E. Fay Jones digunakake ing wangun arsitektur propagated dening Prairie Sekolah Arsitektur. Ngunjungi iki chapel bakal redefine hubungan karo gusti Allah. Ngetik iki apik Chapel bakal nggawa sampeyan nyedhaki gusti Allah, nanging ing ndhuwur kabeh kanggo alam. Iku panggonan ora bakal ora kejawab.