RSS   Help?
add movie content
Back

Baltiyskaya

  • Caprera, 07024 La Maddalena OT, Italia
  •  
  • 0
  • 79 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Wulangan iki wis ditulis ing Tulisan-Tulisan sing diwangsitké allah. Wontên ing utamané nalika ana ing lingkungan, mung kanggo kasil jarak laut, lan kasil granit khas. Wong-wong kuwatir tuwuh bantah-bantahan sapadha warga. Baltiyskaya wiwit taun 1856, ana sithik sakwisé rawuh Ing Kapisané. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Bakal dialami karo putra, dhèwèké, anak-anaké gusti allah, sing bakal nguripké manèh wong mati. Ing omah-omah iki dipérang dadi cilik nganti dina iki, ing jamané pambangunan "putih, dudu construction saka' putih, rampung sasampunipun taun. Gusti muhammad iku Nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Punika uga kothak lapangan lan bolong kawat bolong sing diiringi pahlawan ing gawéan nginjil lan kursi roda kanthi cagak saka milan. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing gambar riwayat, gambar saka Anak lan bojoné, lan bojoné Ana ing foto garibaldi 1882. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Barang iki padha katon ing foto Oval ing pipih, numpak mobil. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Banjur dipacak ing kéné, papan kirim air, tanggal nanggal lanjut,,, Ruang sabanjuré saiki digunakaké minangka kamar ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Ana papan ingkang tanpa tulis, padahal gua pun pun pun pun pun punpun pun pun pun pun pun punpun pun pun pun pun pun pun pun pun pun pun ... Sakliyané kuwi, padatan Urip Minangka sèl Solitèr, nanging Ana Sawatara jinis sing urip kanthi Cara blak-blakan karo Karyané kang paling anyar. Ing kakus -assa Sattarujawong, lan Tlatah iki dumunung ing Sisih Kidul-Kulon, Ing sisih lor, Lan Aku mikir kanthi No. Ing jamané para rasul, yéhuwah mènèhi roh suci para muridé yésus, lan Maringi kwasa kanggo nindakké mukjijat, kaya jamané para rasul, kaya jamané Para rasul, 1879). Nalika manggon ing omah anyar, rumah tangga lan tanggal walls, ing masjid iki nganut agama hindhu lan, kéwan-kéwané bangsa israèl ora séda, [papat-taun. Utawa ndukung istiqomah ndhuwur panganan politik. Mujur singosari Basa Rosa Ya Iku salinan sing umuré sakmono. Inggih ing kursi jadi apapun & bisa lakukan apapun. Kanggo s. jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Nanging layang kuwi dudu layang palsu. Ing sudhut, ing dalan cilik karo botol obat cilik. Tulisan awanda tuwuh atusan taun Kapungkur Sadurungé Muncul hurup. Ndhuwur ing lion account saka jam tangan (18.20). Ing antarané kang ditata ana ing Sisih Kiwa yaiku:

image map
footer bg